Jag tröttnade tillslut. Kycklingarna är väldigt söta men när man hittar dem i sina pelargoner, för att de tycker att krukväxter skall vara sandbad, så räcker det. 🙂

Idag flyttade de från vårt vardagsrum. De bodde någon vecka i sockerlådan på bilden och flyttade sen till en större bur, fortfarande i vårt vardagsrum. Det är väldigt mysigt att höra dem sitta och kvittra stillsamt om kvällarna.

Sonen döpte alla till ”Elisabeth” efter Elisabeth Swan i Pirates of the Caribbean. Vi hoppas att det därmed är många hönor istället för tuppar. Efter tre veckors stillsamt liv i vårt vardagsrum packades de i en låda och bars försiktigt till sitt nya hem i hönshuset. De får bo skyddat ett par veckor till innan de får komma ut. Sin vana trogna började de genast rymma så Familjen L får lappa buren ikväll.

Trångt i bilen med röjsåg, bäbis, 12åring, odlingslådor, återvinning, stängsel och kycklinglåda.

Man blir lite hönsmamma. Hoppas de sover gott inatt och att de snart inser att de är Skånska Blommehöns och inte människor. Jag tror jag åker bort sent ikväll och kollar så de har det bra.

Lämna gärna en kommentar, jag har ingen aning om ifall någon läser detta.

//Hönsmamman