Just nu flyter det mesta på av sig själv inom kollektiven. Vi har vår passningsvecka då vi är där två gånger om dagen. Matar, fyller på vatten, letar ägg, ger hönsen nåt grönt som vi fått från mataffären. Grisarna får vitaminer och fåren äter hö. Det är väldigt lerigt, svårt att hålla bort leran, men förra veckan frös det på lite och torkade upp.

Om några veckor kommer vi ha en arbetsdag utomhus, antagligen lägger vi två hela helger i februari på att röja upp ta bort enar. Allt är en del av en restaureringsplan som Länsstyrelsen har satt upp. Det syftar till att få upp biotoper som hotade arter kan leva i.

Under mörka kvällar skriver vi på en bok om våra djurkollektiv! Det är roligt att vår blogg har över 22 000 besök! Mycket upplyftande! Häng kvar, jag återkommer när vi har lite mer att berätta.